RD Sharma Class 9th Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers

In this chapter, we provide RD Sharma Solutions for Class 9th Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers for English medium students, Which will very helpful for every student in their exams. Students can download the latest RD Sharma Solutions for Class 9th Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers pdf, free RD Sharma Solutions for Class 9th Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers book pdf download. Now you will get step by step solution to each question.

RD Sharma Class 9 Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers

RD Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents of Real Numbers Ex 2.1

Question 1.
Simplify the following:
RD Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
RD Sharma Class 9 Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers
RD Sharma Solutions Class 9 Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 2.
If a = 3 and b =-2, find the values of:
(i) aa+ bb
(ii) ab + ba
(iii) (a+b)ab
Solution:
RD Sharma Class 9 PDF Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 3.
Prove that:
Exponents of Real Numbers Class 9 RD Sharma Solutions
Solution:
RD Sharma Class 9 Solution Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Class 9 RD Sharma Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 4.
Prove that
Class 9 Maths Chapter 2 Exponents of Real Numbers RD Sharma Solutions
Solution:
RD Sharma Book Class 9 PDF Free Download Chapter 2 Exponents of Real Numbers
RD Sharma Book Class 9 Pdf Free Download Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 5.
Prove that
RD Sharma Class 9 Book Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
Exponents of Real Numbers Problems With Solutions PDF RD Sharma Class 9 Solutions

Question 6.
RD Sharma Class 9 Maths Book Questions Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
RD Sharma Mathematics Class 9 Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers
RD Sharma Mathematics Class 9 Solutions Chapter 2 Exponents Of Real Numbers

Question 7.
Simplify the following:
Solution Of Rd Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers
Solution:
RD Sharma Math Solution Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers
RD Sharma Class 9 Questions Chapter 2 Exponents Of Real Numbers

Question 8.
Solve the following equations for x:
Maths RD Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers
Solution:
RD Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents of Real Numbers
RD Sharma Class 9 Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 9.
Solve the following equations for x:
RD Sharma Solutions Class 9 Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
RD Sharma Class 9 PDF Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Exponents of Real Numbers Class 9 RD Sharma Solutions

Question 10.
If 49392 = a4b2V3, find the values.of a, b and c, where a, b and c are different positive primes.
Solution:
RD Sharma Class 9 Solution Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 11.
If 1176 = 2a x 3b x Tc, find a, 6 and c.
Solution:
Class 9 RD Sharma Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 12.
Given 4725 = 3a5b7c, find:
(i) the integral values of a, b and c
(ii) the value of 2-a 3b 7c
Solution:
Class 9 Maths Chapter 2 Exponents of Real Numbers RD Sharma Solutions
RD Sharma Book Class 9 PDF Free Download Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 13.
If a = xyp-1, b = xy q-1 and c = xyr-1, prove that aq-r br-p cp-q = 1
Solution:
RD Sharma Book Class 9 Pdf Free Download Chapter 2 Exponents of Real Numbers

RD Sharma Class 9 Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers E x 2.2

Question 1.
Assuming that x, y, z are positive real numbers, simplify each of the following:
RD Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
RD Sharma Class 9 Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers
RD Sharma Solutions Class 9 Chapter 2 Exponents of Real Numbers
RD Sharma Class 9 PDF Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Exponents of Real Numbers Class 9 RD Sharma Solutions

Question 2.
Simplify:
RD Sharma Class 9 Solution Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
Class 9 RD Sharma Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Class 9 Maths Chapter 2 Exponents of Real Numbers RD Sharma Solutions
RD Sharma Book Class 9 PDF Free Download Chapter 2 Exponents of Real Numbers
RD Sharma Book Class 9 Pdf Free Download Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 3.
Prove that:
RD Sharma Book Class 9 Pdf Free Download Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
RD Sharma Class 9 Book Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Exponents of Real Numbers Problems With Solutions PDF RD Sharma Class 9 Solutions
RD Sharma Class 9 Maths Book Questions Chapter 2 Exponents of Real Numbers
RD Sharma Mathematics Class 9 Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution Of Rd Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers
RD Sharma Math Solution Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers
RD Sharma Class 9 Questions Chapter 2 Exponents Of Real Numbers
Maths RD Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers
RD Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents of Real Numbers
RD Sharma Solutions Class 9 Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Exponents of Real Numbers Class 9 RD Sharma Solutions

Question 4.
Show that:
RD Sharma Class 9 Solution Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Class 9 RD Sharma Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
Class 9 Maths Chapter 2 Exponents of Real Numbers RD Sharma Solutions
RD Sharma Book Class 9 PDF Free Download Chapter 2 Exponents of Real Numbers
RD Sharma Book Class 9 Pdf Free Download Chapter 2 Exponents of Real Numbers
RD Sharma Class 9 Book Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Exponents of Real Numbers Problems With Solutions PDF RD Sharma Class 9 Solutions
RD Sharma Class 9 Maths Book Questions Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 5.
RD Sharma Mathematics Class 9 Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
Solution Of Rd Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers

Question 6.
RD Sharma Math Solution Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers
Solution:
RD Sharma Class 9 Questions Chapter 2 Exponents Of Real Numbers
Maths RD Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers

Question 7.
RD Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
RD Sharma Class 9 Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 8.
RD Sharma Solutions Class 9 Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
RD Sharma Class 9 PDF Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Exponents of Real Numbers Class 9 RD Sharma Solutions

Question 9.
RD Sharma Class 9 Solution Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
Class 9 RD Sharma Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 10.
Find the values of x in each  of the following:
Class 9 Maths Chapter 2 Exponents of Real Numbers RD Sharma Solutions
Solution:
RD Sharma Book Class 9 PDF Free Download Chapter 2 Exponents of Real Numbers
RD Sharma Book Class 9 Pdf Free Download Chapter 2 Exponents of Real Numbers
RD Sharma Class 9 Book Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Exponents of Real Numbers Problems With Solutions PDF RD Sharma Class 9 Solutions
RD Sharma Class 9 Maths Book Questions Chapter 2 Exponents of Real Numbers
RD Sharma Mathematics Class 9 Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 11.
If x = 21/3 + 22/3, show that x3 – 6x = 6.
Solution:
Solution Of Rd Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers
RD Sharma Math Solution Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers

Question 12.
Determine (8x)x, if 9x+ 2 = 240 + 9x.
Solution:
RD Sharma Class 9 Questions Chapter 2 Exponents Of Real Numbers

Question 13.
If 3x+1 = 9x-2, find the value of 21 +x.
Solution:
Maths RD Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers
RD Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 14.
If 34x = (81)-1 and 101/y = 0.0001, find the value of 2-x+4y
Solution:
RD Sharma Class 9 Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 15.
If 53x = 125 and 10y = 0.001 find x and y.
Solution:
RD Sharma Solutions Class 9 Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 16.
Solve the following equations:
RD Sharma Class 9 PDF Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Exponents of Real Numbers Class 9 RD Sharma Solutions
Solution:
RD Sharma Class 9 Solution Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Class 9 RD Sharma Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Class 9 Maths Chapter 2 Exponents of Real Numbers RD Sharma Solutions
RD Sharma Book Class 9 PDF Free Download Chapter 2 Exponents of Real Numbers
RD Sharma Book Class 9 Pdf Free Download Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 17.
RD Sharma Class 9 Book Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
Exponents of Real Numbers Problems With Solutions PDF RD Sharma Class 9 Solutions

Question 18.
If a and b are different positive primes such that
RD Sharma Class 9 Maths Book Questions Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
RD Sharma Mathematics Class 9 Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution Of Rd Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers

Question 19.
If 2x x 3y x 5z = 2160, find x, y and z. Hence, compute the value of 3x x 2-y x 5-z.
Solution:
RD Sharma Math Solution Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers

Question 20.
If 1176 = 2a x 3b x 7c, find the values of a, b and c. Hence, compute the value of 2a x 3b x 7-c as a fraction.
Solution:
RD Sharma Class 9 Questions Chapter 2 Exponents Of Real Numbers
Maths RD Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers

Question 21.
Simplify:
RD Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
RD Sharma Class 9 Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers Ex 2.2

Question 22.
Show that:
RD Sharma Solutions Class 9 Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
RD Sharma Class 9 PDF Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 23.
RD Sharma Class 9 Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers Ex 2.2 - 23
Solution:
Exponents of Real Numbers Class 9 RD Sharma Solutions
RD Sharma Class 9 Solution Chapter 2 Exponents of Real Numbers

RD Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents of Real Numbers VSAQS

Question 1.
Write (625)1/4 in decimal form.
Solution:
RD Sharma Class 9 Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers VSAQS

Question 2.
State the product law of exponents:
Solution:
xm x xn = xm +n

Question 3.
State the quotient law of exponents.
Solution:
xm ÷ xn = xm -n

Question 4.
State the power law of exponents.
Solution:
(xm)n =xm x n = xmn

Question 5.
If 24 x 42 – 16x, then find the value of x.
Solution:
RD Sharma Solutions Class 9 Chapter 2 Exponents of Real Numbers
RD Sharma Class 9 PDF Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 6.
Exponents of Real Numbers Class 9 RD Sharma Solutions
Solution:
RD Sharma Class 9 Solution Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 7.
Write the value of (sqrt [ 3 ]{ 7 })  x (sqrt [ 3 ]{ 49 }) .
Solution:
Class 9 RD Sharma Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 8.
Class 9 Maths Chapter 2 Exponents of Real Numbers RD Sharma Solutions
Solution:
RD Sharma Book Class 9 PDF Free Download Chapter 2 Exponents of Real Numbers
RD Sharma Book Class 9 Pdf Free Download Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 9.
Write the value of (sqrt [ 3 ]{ 125×27 })
Solution:
RD Sharma Class 9 Book Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 10.
Exponents of Real Numbers Problems With Solutions PDF RD Sharma Class 9 Solutions
Solution:
RD Sharma Class 9 Maths Book Questions Chapter 2 Exponents of Real Numbers VSAQS - 10a

Question 11.
RD Sharma Mathematics Class 9 Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
Solution Of Rd Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers
RD Sharma Math Solution Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers

Question 12.
RD Sharma Class 9 Questions Chapter 2 Exponents Of Real Numbers
Solution:
Maths RD Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers

Question 13.
RD Sharma Class 9 PDF Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
Exponents of Real Numbers Class 9 RD Sharma Solutions

Question 14.
If (x – 1)3 = 8, what is the value of (x + 1)2?
Solution:
RD Sharma Class 9 Solution Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Class 9 RD Sharma Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers MCQS

Mark the correct alternative in each of the following:
Question 1.
The value of {2 – 3 (2 – 3)3}3 is
(a) 5
(b) 125
(c) (frac { 1 }{ 5 })
(d) -125
Solution:
{2 – 3 (2 – 3)3}3 = {2 – 3 (-1)3}3
= {2 – 3 x (-1)}3
= (2 + 3)3 = (5)3
= 125    (b)

Question 2.
The value of x – yx-y when x = 2 and y = -2 is
(a) 18
(b) -18
(c) 14
(d) -14
Solution:
x = 2, y = -2
x-yx-y = 2 – (-2)2 – (-2)
= 2 – (-2)2 + 2 = 2 – (-2)4
= 2 – (+16) = 2 – 16 = -14        (d)

Question 3.
The product of the square root of x with the cube root of x, is
(a) cube root of the square root of x
(b) sixth root of the fifth power of x
(c) fifth root of the sixth power of x
(d) sixth root of x
Solution:
Class 9 Maths Chapter 2 Exponents of Real Numbers RD Sharma Solutions MCQS

Question 4.
The seventh root of x divided by the eighth root of x is
RD Sharma Book Class 9 PDF Free Download Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
RD Sharma Book Class 9 Pdf Free Download Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 5.
The square root of 64 divided by the cube root of 64 is
(a) 64
(b) 2
(c) (frac { 1 }{ 2 })
(d) 64(frac { 2 }{ 3 })
Solution:
RD Sharma Class 9 Book Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 6.
Which of the following is (are) not equal to
Exponents of Real Numbers Problems With Solutions PDF RD Sharma Class 9 Solutions
Solution:
RD Sharma Class 9 Maths Book Questions Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 7.
When simplified (x1 + y1)1 is equal to
RD Sharma Mathematics Class 9 Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
Solution Of Rd Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers
RD Sharma Math Solution Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers

Question 8.
If 8x+1 = 64, what is the value of 3 2x +1?
(a) 1
(b) 3
(c) 9
(d) 27
Solution:
RD Sharma Class 9 Questions Chapter 2 Exponents Of Real Numbers

Question 9.
If (23)2 = 4x then   3x =
(a) 3
(b) 6
(c) 9
(d) 27
Solution:
Maths RD Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers

Question 10.
If x-2= 64, then x(frac { 1 }{ 3 }) + x°=
(a) 2
(b) 3
(c) (frac { 3 }{ 2 })
(c) (frac { 2 }{ 3 })
Solution:
RD Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 11.
When simplified ( –(frac { 1 }{ 27 }))(frac { -2 }{ 3 })
(a) 9
(b) -9
(c) (frac { 1 }{ 9 })
(d) –(frac { 1 }{ 9 })
Solution:
RD Sharma Class 9 Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 12.
Which one of the following is not equal to
RD Sharma Solutions Class 9 Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
RD Sharma Class 9 PDF Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Exponents of Real Numbers Class 9 RD Sharma Solutions

Question 13.
Which one of the following is not equal to
RD Sharma Class 9 Solution Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
Class 9 RD Sharma Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Class 9 Maths Chapter 2 Exponents of Real Numbers RD Sharma Solutions

Question 14.
If a, b, c are positive real numbers, then
RD Sharma Book Class 9 PDF Free Download Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
RD Sharma Book Class 9 Pdf Free Download Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 15.
RD Sharma Class 9 Book Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
Exponents of Real Numbers Problems With Solutions PDF RD Sharma Class 9 Solutions

Question 16.
RD Sharma Class 9 Maths Book Questions Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
RD Sharma Mathematics Class 9 Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 17.
Solution Of Rd Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers
Solution:
RD Sharma Math Solution Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers
RD Sharma Class 9 Questions Chapter 2 Exponents Of Real Numbers

Question 18.
Maths RD Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers
Solution:
RD Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 19.
RD Sharma Class 9 Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
RD Sharma Solutions Class 9 Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 20.
RD Sharma Class 9 PDF Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Exponents of Real Numbers Class 9 RD Sharma Solutions
Solution:
RD Sharma Class 9 Solution Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 21.
The value of {(23 + 22)2/3+ (150 -29)1/2}2  is
(a) 196
(b) 289
(c) 324
(d) 400
Solution:
{(23 + 22)2/3 + (150 – 29)1/2}2
= [(23×4)(frac { 2 }{ 3 })  +(150 – 29)(frac { 1 }{ 2 }) ]2
= [(27)(frac { 2 }{ 3 }) + (121)(frac { 1 }{ 2 }) ]2
= [(33)3 +(112)(frac { 1 }{ 2 })]2 = (9 + 11)2
= (20)2 = 400  (d)

Question 22.
(256)0.16x (256)0.09
(a) 4
(b) 16
(c) 64
(d) 256.25
Solution:
Class 9 RD Sharma Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 23.
If 102y = 25, then 10-y equals
Class 9 Maths Chapter 2 Exponents of Real Numbers RD Sharma Solutions
Solution:
RD Sharma Book Class 9 PDF Free Download Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 24.
If 9X + 2 = 240 + 9X. then x =
(a) 0.5
(b) 0.2
(c) 0.4
(d) 0.1
Solution:
RD Sharma Book Class 9 Pdf Free Download Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 25.
If x is a positive real number and x2 = 2, then x3 =
(a) (sqrt { 2 } )
(b) 2(sqrt { 2 } )
(c) 3(sqrt { 2 } )
(d) 4
Solution:
RD Sharma Class 9 Book Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 26.
Exponents of Real Numbers Problems With Solutions PDF RD Sharma Class 9 Solutions
Solution:
RD Sharma Class 9 Maths Book Questions Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 27.
RD Sharma Mathematics Class 9 Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
RD Sharma Mathematics Class 9 Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution Of Rd Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers

Question 28.
RD Sharma Math Solution Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers
Solution:
RD Sharma Class 9 Questions Chapter 2 Exponents Of Real Numbers

Question 29.

Maths RD Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers
Solution:
RD Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents of Real Numbers
RD Sharma Class 9 Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 30.
RD Sharma Solutions Class 9 Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
RD Sharma Class 9 PDF Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 31.
Exponents of Real Numbers Class 9 RD Sharma Solutions
Solution:
RD Sharma Class 9 Solution Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Class 9 RD Sharma Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 32.
Class 9 Maths Chapter 2 Exponents of Real Numbers RD Sharma Solutions
Solution:
RD Sharma Book Class 9 PDF Free Download Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 33.
If (16)2x + 3 = (64)x + 3 , then 42x – 2  =
(a) 64
(b) 256
(c) 32
(d) 512
Solution:
RD Sharma Book Class 9 Pdf Free Download Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 34.
RD Sharma Class 9 Book Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Exponents of Real Numbers Problems With Solutions PDF RD Sharma Class 9 Solutions
Solution:
RD Sharma Class 9 Maths Book Questions Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 35.
RD Sharma Mathematics Class 9 Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution Of Rd Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers
Solution:
RD Sharma Math Solution Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers

Question 36.
RD Sharma Class 9 Questions Chapter 2 Exponents Of Real Numbers
Solution:
Maths RD Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers
RD Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 37.
RD Sharma Class 9 Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
RD Sharma Solutions Class 9 Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 38.
RD Sharma Class 9 PDF Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
Exponents of Real Numbers Class 9 RD Sharma Solutions

Question 39.
RD Sharma Class 9 Solution Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
Class 9 RD Sharma Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 40.
Class 9 Maths Chapter 2 Exponents of Real Numbers RD Sharma Solutions MCQS
Solution:
RD Sharma Book Class 9 PDF Free Download Chapter 2 Exponents of Real Numbers

All Chapter RD Sharma Solutions For Class 9 Maths

*************************************************

I think you got complete solutions for this chapter. If You have any queries regarding this chapter, please comment on the below section our subject teacher will answer you. We tried our best to give complete solutions so you got good marks in your exam.

If these solutions have helped you, you can also share alarity.in to your friends.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *